Formulari de queixes i reclamacions plans de pensions

Defensa del client

* Camp obligatori

Documentació adicional
Es pot enviar:
- Via postal a: C/Agustín de Foxá, 27 - 28036 Madrid
- Via electrònica a: defensacliente-es@zurich.com

 

Al "Enviar" el formulari serà enviat mitjançant un correu electrònic a la següent adreça defensacliente-es@zurich.com. Si ho prefereixes, pots enviar el mateix formulari al Servei de Defensa del Client per correu postal a l'adreça: Zurich - Servicio de Defensa del Cliente C/ Agustín de Foxá, 27 - 28036 Madrid.

Zurich posa a la teva disposició el "Reglamento de Funcionamiento" que trobaràs en qualsevol de les nostres oficines.

RESPONSABLE: L'Asseguradora amb la qual vostè tingui la relació (Zurich Insurance plc, Sucursal a Espanya o Zurich Vida, Companyia d'Assegurances i Reassegurances, SA. Domicili: Paseo de la Castellana 81, planta 22).

FINALITAT DEL TRACTAMENT: per a gestionar, tramitar i resoldre les reclamacions i queixes davant el Servei de Defensa del Client del Grup Zurich a Espanya, remetre-li, fins i tot per via electrònica o telemàtica, les comunicacions relatives al procediment de reclamació, i realitzar estudis i càlculs estadístics, enquestes, anàlisis de tendències del mercat i control de qualitat.

LEGITIMACIÓ: en compliment de la normativa asseguradora (Ordre Ministerial RESSÒ 734/2004 d'11 de març, sobre els departaments i serveis d'atenció al client i el defensor del client de l'entitats financeres o qualsevol altra que la pogués substituir o modificar en el futur).

DESTINATARIS: les seves dades podran ser comunicats als proveïdors de serveis (com a advocats, perits, etc.) que ens assessorin. No hi ha transferències internacionals de dades.

TERMINI DE CONSERVACIÓ: una vegada resolt l'expedient, es conservaran el temps necessari perquè l'Asseguradora pugui complir amb les seves obligacions legals o reglamentàries durant els terminis de prescripció aplicables en la legislació mercantil, civil, administrativa o penal que en cada cas resulti d'aplicació.

DRETS: pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat enviant un correu electrònic a protecciondedatos@zurich.com o C/Acanto 22, 2ª planta, 28045 Madrid.

 

Si consideres que no hem tractat les teves dades personals d'acord amb la normativa, pots contactar amb el Delegat de .Protecció de Dades en l'adreça esz_dpd@zurich.com.

No obstant això, podràs presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Per a exercitar els teus drets, acompanya a la teva sol·licitud una còpia del teu DNI o document equivalent acreditat de la teva identitat.

L'exercici d'aquests drets és gratuït.